پذیرش بدون آزمون دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل سال 1396 در مقطع کارشناسی

پذیرش بدون آزمون دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل در مقطع کارشناسی از تاریخ 29 مهرماه شروع می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل در این دوره از ثبت نام کلیه افراد علاقمند به تحصیل می توانند با مراجعه به دانشگاه پیام نور آران و بیدگل نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی و یا دیپلم نظام قدیم شرط پذیرش در این دوره می باشد.
ثبت نام کنندگان می توانند از نیمسال جاری (مهرماه) و یا از نیمسال بهمن به انتخاب خود مشغول به تحصیل شوند.
همچنین افرادی که مدرک پیش دانشگاهی خود را تا پایان دی ماه اخذ می کنند می توانند در این مرحله ثبت نام نموده و از بهمن مشغول به تحصیل شوند.
رشته های مدیریت دولتی، بازرگانی ، صنعتی ، حسابداری، مترجمی زبان ، مهندسی کامپیوتر ، علوم تربیتی ، اقتصاد ، علوم ورزشی ، ادبیات فارسی ،
علوم اجتماعی ، روابط عمومی ، فیزیک ، ریاضی ، جغرافیا ، حقوق ، الهیات  از جمله رشته هایی هستند که بدون آزمون دانشجو پذیرش می شود.
ثبت نام تا پایان آبان ماه ادامه خواهد داشت.