آغاز ثبت نام بیستمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه پیام نور

ثبت نام بیستمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه پیام نور در شش بخش آغاز شد .

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به سایت مسابقات به آدرس www.pnuquran20.ir   مراجعه نمایند.

سابقه در بخش شفاهی به صورت حضوری در سه مرحله مقدماتی، استانی و کشوری و در دیگر بخشها به صورت غیرحضوری و به صورت سراسری برگزار خواهد شد و برگزیدگان این رشته ها به عنوان نمایندگان دانشگاه پیام نور در سی و یکمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور که در سال آینده به میزبانی دانشگاه فرهنگیان برگزار خواهد شد شرکت خواهند کرد.

مرحله مقدماتی این جشنواره در سطح مراکز و واحدها در اسفندماه سال جاری، مرحله استانی در کلیه مراکز استانی اردیبهشت ماه سال 95 و مرحله کشوری این جشنواره در شهریور ماه سال 95 به میزبانی دانشگاه پیام نور استان قزوین برگزار خواهد شد.