برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل ، در این مراسم که طی سه گروه شامل دو گروه دانشجویان کارشناسی و یک گروه دانشجویان کارشناسی ارشد برگزار گردید نکات مهم آموزشی برای دانشجویان تبیین گردید.

دکتر رحمت اله عبداله زاده سرپرست دانشگاه پیام نور آران و بیدگل در این مراسم ضمن خیرمقدم به دانشجویان و آرزوی موفقیت برای ایشان با اشاره به سیستم آموزشی دانشگاه پیام نور گفت : این سیستم آموزشی با توجه به غیرحضوری بودن و نیز متمرکز بودن منابع درسی باعث می شود تا دانشجو توانمندتر و باسوادتر آموزش ببیند و موفق تر از دانشجویان سایر دانشگاه ها باشد.

وی با اشاره به قبولی دانشجویان در مقاطع بالاتر گفت : در همین سیستم آموزشی در سال های گذشته دانشجویانی بوده اند که در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در بهترین دانشگاه ها پذیرفته شده اند که بعضاً در همین دانشگاه مشغول به تدریس می باشند.

ایشان ضمن توصیه به دانشجویان برای حضور در فعالیت های فوق برنامه گفت : در کنار درس خواندن سعی کنید در فعالیت های انجمن های علمی و کانون های فرهنگی شرکت نمایید تا ضمن کسب تجربه در سایر مراحل زندگی بتوانید برای خود و دانشگاه افتخارات بزرگی را کسب نمایید.

سرپرست دانشگاه افزود: کسب رتبه های برتر در مسابقات مختلف قرآنی ، علمی و فرهنگی از افتخارات دانشگاه بوده که طی سال های گذشته توسط دانشجویان کسب شده است و باعث شده تا دانشگاه در سطح استان جزو مراکز برتر قرار گیرد.

سخنرانی دو تن از اساتید ، اجرای گروه تئاتر و برگزاری مسابقه از دیگر برنامه های این مراسم بود .