آغاز ثبت نام عتبات عالیات دانشگاهیان

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند ثبت نام  عتبات عالیات دانشگاهیان از تاريخ 1396/09/25 تا 1396/10/05 می باشد، و نتایج قرعه كشي از تاريخ 1396/10/09 در سایت لبیک قابل رؤیت خواهد بود.

هر فرد می تواند در هنگام ثبت نام، دو اولویت متفاوت برای تاریخ سفر خود انتخاب نماید. برای هر تاریخ اعزام، قرعه کشی مجزا صورت خواهد پذیرفت.
کاروان های مناسبتی ایام نوروز(23اسفند لغایت 10فروردین)، بنا بر تصمیم سازمان حج و زیارت؛ حدود 15 درصد افزایش قیمت خواهد داشت.
با توجه به اینکه برای هر تاریخ اعزام، قرعه کشی مجزا صورت خواهد پذیرفت، بنابراین برای بالا بردن شانس قرعه کشی از انتخاب کاروان های پر متقاضی (مانند ایام نوروز)، خودداری فرمائید.
اعزام عتبات دانشگاهیان در این دوره ازتاریخ 1396/11/01 آغاز و تا 1397/02/20 ادامه خواهد داشت.
کلیه دانشگاهیان می توانند به صورت فردی ویا در صورت تمایل تا دو نفر همراه : شامل همسر و دو فرزند را نیز به همراه خود ثبت نام نمایند. دراین دوره نیز، امکان ثبت نام فردی و مجردی برای دختران و بانوان دانشگاهی مقدور می باشد.
اعزام پدر و مادر به همراه دانشگاهیان به هیچ عنوان مقدور نمی باشد.
به دانشجویان مجرد دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم؛ مبلغ 10 میلیون ریال و برای متاهلین مبلغ 15میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط صندوق رفاه وزارت علوم تعلق خواهد گرفت.
لینک ورود به سامانه ثبت نام