برگزاری سومین سوگواره ملی میعادگاه عاشورایی دانشجویان

هم‌زمان با فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع)، سومین سوگواره ملی «میعادگاه عاشورایی دانشجویان» به میزبانی زنجان برگزار می‌شود .

این سوگواره یکی از پرمخاطب‌ترین رویدادهای ملی دانشگاهی در سطح کشور است که با همکاری «جهاددانشگاهی استان زنجان»، «حسینیه اعظم زنجان» و «سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور» برگزار می‌شود.
سومین دوره این سوگواره ملی که به‌صورت دوسالانه برگزار می‌شود، از 31 شهریورماه 1396 مطابق با اول محرم‌الحرام 1439 هجری قمری در چهار بخش «شعر»، «عکس» (حرفه‌ای و آماتور)، «قطعه‌های صوتی» (پادکست) و «کلیپ‌های تصویری» فعالیت خود را آغاز می‌نماید و مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار در این سوگواره تا اول آذرماه سال‌جاری ادامه خواهد داشت.
علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند پایگاه اینترنتی سوگواره به آدرس www.roozevaghee.ir و کانال تلگرامی به آدرس t.me/rooz_e_vaghee مراجعه و یا با شماره تلفن 301 و 33035300-024 تماس حاصل کنند.