آغاز ثبت نام مسابقات سراسری قرآن و عترت

ثبت نام بیست و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه های پیام نور سراسر کشور از تاریخ 2 اردیبهشت ماه آغاز گردید.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به وب سایت quran.pnu.ac.ir مراجعه نمایند.

این مسابقات در 6 بخش  شفاهی ، کتبی ، پژوهشی ، ادبی ، هنری و فناوری و در 31 رشته برگزار خواهد شد.

مرحله مقدماتی این مسابقات تا پایان اردیبهشت ماه در دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل برگزار خواهد شد .

بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت(ع) دانشجویان پیام نور شامل 6 بخش و 33 رشته به شرح زیر می باشد :

الف) بخش شفاهی(آوایی):(شامل 9 رشته : قرائت تحقیق/ قرائت ترتیل/ حفظ 5 جزء/ حفظ 10 جزء/ حفظ 20 جزء/ حفظ کل/ اذان/ دعا و مناجات خوانی/ تواشیح)

تذکر : رشته‌های اذان و تواشیح فقط ویژه برادران خواهد بود.

ب) بخش کتبی (معارف قرآنی و سیره معصومین (ع)) :(شامل 8 رشته : آشنایی با احادیث اهل‌بیت / آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه/ آشنایی با مفاهیمِ صحیفه سجادیه/ حفظ موضوعی قرآن کریم/ آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم/ آشنایی با سیره معصومین/ احکام/ پرسمان قرآنی)

پ) بخش پژوهشی و کتابخوانی :(شامل 3 رشته : مقاله نویسی/ بررسی و نقد کتاب/ تلخیص کتاب)

ت) بخش فن‌آوری :(شامل 2 رشته : تولید نرم‌افزار و اپلیکیشن/ کانال شبکه‌های مجازی)

ث) بخش هنری :(شامل 7رشته : خوشنویسی/ نقاشی/ عکس/ تذهیب/ فیلم کوتاه/ معرّق و منبّت/طراحی پوستر)

ج) بخش ادبی :(شامل 4 رشته : شعر/ داستان‌نویسی/ نمایش‌نامه‌نویسی/ فیلم‌نامه‌نویسی)

(بخش شفاهی):

• مرحله مقدماتی( در سطح مرکز/واحد) : 25 اردیبهشت 96
  • مرحله نیمه نهایی( در سطح استانی) : 20 شهریور 96

(بخش کتبی):زمان آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

(بخش پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری ):ارسال آثار مربوطه تا تاریخ 10/6/96 از طریق بخش ارسال فایل ها (واقع در کنترل پنل فرآن پژوهان) سایت جشنواره خواهد بود.

v    مرحله نهایی- کشوری : 25 لغایت 27 مهر 96 در استان یزد برگزار خواهد شد.