اعزام دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل به زیارت عتبات عالیات

به ابتکار مدیریت فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل و همکاری بسیج دانشجویی علامه طباطبایی دانشگاه جمعی از دانشجویان به همراه خانواده های ایشان در بهمن ماه به زیارت عتبات عالیات مشرف شدند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل ، مدیر فرهنگی مرکز آران و بیدگل با تشریح روند ثبت نام این سفر گفت : پس از مراجعات مکرر دانشجویان مبنی بر برگزاری اردویی دانشجویی جهت زیارت عتبات عالیات مقرر شد اردویی صرفا داخلی جهت دانشجویان و خانواده های ایشان با هماهنگی یکی از دفاتر زیارتی برگزار گردد . در این اردو ثبت نام توسط دانشگاه انجام و سایر امور آن به دفتر زیارتی تسنیم واگذار گردید .

میثم استادیان افزود : ابتکاری که در این سفر انجام شد تامین وام برای دانشجویان بود که طی رایزنی که یکی از صندوق قرض الحسنه صنعت انجام شد مقرر شد دانشجویان از خرداد ماه تا آذرماه ماهانه مبلغ 100 هزار تومان پرداخت کنند و نهایتاً هرکدام مبلغ یک میلیون تومان وام قرض الحسنه دریافت کنند .

وی با اعلام اینکه این طرح به عنوان یک الگو به سازمان حج و زیارت نیز معرفی شده است گفت : این طرح همانند قلکی است که سایر افراد نیز می توانند با پس انداز ماهانه در طول یک سال به زیارت عتبات عالیات مشرف شوند و برای افراد با درآمد پایین بسیار موثر است .

زیارت مضجع نورانی حضرت علی علیه السلام ، زیارت مرقد نورانی حضرت امام حسین علیه السلام ، زیارت حضرت قمر بنی هاشم (ع) ، زیارت باصفای امامین عسکریین علیهم السلام ، زیارت امام زاده سید محمد (ع) ، زیارت مرقد شریف حضرت امام موسی کاظم و امام جواد علیهم السلام و بازدید از اماکن دیدنی شهرهای نجف ، کربلا ، کاظمین ، برگزاری جلسات وعظ و سخنرانی و مدیحه سرایی از دیگر برنامه های این سفر سراسر معنویت بود .