بیانیه بسیج دانشجویی در گرامیداشت حماسه یوم اله 9 دی

binären Optionen Watchdog-Cash-Lager

Tdi Binäroptionen

نهم دی مظهر استمرار جمهوریّت و اسلامیّت

تاریخ پر فراز و نشیب جمهوری اسلامی ایران، حوادث و وقایع بی شماری را پشت سر گذاشته است، از توطئه تجزیه‌ طلبان تا کودتای نظامی، حمله طبس، جنگ تحمیلی، براندازی منافقین و بنی صدر و کمونیست‌ها، ترور مردم بی‌گناه و انفجار نخست وزیری و ....؛ اما جمهوری اسلامی ایران با قامتی استوار و با پیوند ناگسستنی امت و رهبری به حیات پر فروغ خود ادامه داده است. همه نقش آفرینان این وقایع با تجمیع همه تجربه‌ها و اندوخته‌ها و توانمندی‌های داخلی و خارجی خود در متن یک برنامه براندازنده‌ی مشترک قرار گرفته و فتنه‌ای به بزرگی و پیچیدگی فتنه‌های تاریخ همانند فتنه حکمیّت، فتنه جمل و فتنه نهروان را رقم زدند.

اما این بار ملت آگاه و بصیر ایران، چون موجی خروشان و با درک این فتنه عظیم و با بصیرتی بی بدیل و مقاومتی مستحکم و مثال زدنی و حضوری بی نظیر، حماسه 9 دی را رقم زدند که تکراری دیگر از بسیج آگاهانه ملت ایران را به ارمغان آورد.

نهم دی نماد باز آفرینش و مظهر جمهوریت و اسلامیت ملت ایران بود که بیست و دوم بهمن دیگری خلق کرد و پایبندی مجدد به استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت و چه زیبا فرمود مقام معظم رهبری در جمع پرشور مردم قم « حضور عظیم و خروشان مردمی در نه دی تجلی بارزی از هویت انقلاب یعنی روح دیانت حاکم بر دل‌ها بود، نهم دی حادثه کوچکی نیست بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حرکت بزرگ ملت در روز‌های اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه حرف اصلی ملت ایران یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعده‌های الهی تبیین شود» و در جمع مردم استان گیلان می‌فرمایند « این حرکت ایمانی است، این قلبی است، این چیزی است که انگیزه خدایی در آن وجود دارد، دست قدرت خداست در اراده الهی .... وقتی حرکت خدایی شد، برای خدا شد، اخلاص در کار بود خدای متعال اینجور دفاع می کند. لذا می‌فرمایند : ان الله یدافع عن الذین آمنو.»

آری، نهم دی تحقق اراده الهی در اراده و حضور ملت ایران و بازخوانی مجدد مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر انگلیس و مرگ بر شاه و درود بر خمینی و استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و تحقق دیگر وعده الهی در پیوند بین امت و رهبری است؛ امتی بسان امت 57 و رهبری بسان رهبری خمینی کبیر، رهبری خمینی گونه‌ خامنه‌ای.

بسیج دانشجویی شهرستان آران و بیدگل ضمن گرامیداشت یوم اله حماسه 9 دی بار دیگر با رهبری معظم انقلاب حضرت آیت اله العظمی خامنه ای مد ظله العالی تجدید بیعت و آمادگی خود را در راه دفاع از آرمان های مقدس جمهوری اسلامی ایران اعلام می دارد.

بسیج دانشجویی شهرستان آران و بیدگل