اعطای وام دانشجویی به تمامی دانشجویان از ترم اول و در کمترین زمان

دکتر اورکی از اعطای وام دانشجویی به کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور از ترم اول خبر داد و گفت: دانشجویان مقطع کارشناسی و کلیه دانشجویان ورودی جدید در این مقطع می توانند در 8 نوبت هر ترم مبلغ 3 میلیون ریال از وام دانشجویی دانشگاه استفاده نمایند.

مدیرکل امور دانشجویان و تولیدات دانشجویی دانشگاه پیام نور با اشاره به وام دانشجویی مقاطع تحصیلات تکمیلی افزود: دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد می توانند در چهارنوبت هر ترم مبلغ یازده میلیون و پانصد هزار ریال و دانشجویان مقطع دکترا نیز در 8 نوبت مبلغ 25 میلیون ریال وام شهریه دریافت کنند.
وی افزود: دانشجویان برای تحویل مدارک و تکمیل فرم مربوطه می توانند به امور دانشجویی مرکز محل تحصیل خود مراجعه کرده و با کمترین مدارک و در کمترین زمان از وام دانشجویی بهره مند شوند.